Кликнете с мишката на името на услугата, за да получите повече информация за нея и с какво можем да Ви бъдем полезни.

– Рендосване на греди и дъски
– Калиброване на дъски
– Изработка на дървени колони, шарки на греди, капители

Предлагаме разбичване на дъски и греди на дървен материал собственост на клиента, с максимална дължина на трупите до 6 м. Цената се определя от вида на дървения материал. 

Разполагаме с две собствени сушилни камери, всяка с капацитет 50 куб. м, които са най-големите в региона. Процесът на сушене е изцяло автоматизиран, а времетраенето се определя от влажността на дървения материал при подготвянето за сушене и от вида на дървесината. При нас можете да закупите както готов изсушен дървен материал, така и да сушите ваш собствен разбичен материал. 

Дебелината на дъските може да е 3 см, 4 см, 5 см, а дължината 2м или 4м. 

Цената се определя от вида вида на дървесината (иглолистна и широколистна). 

Ние сме първите и единствени към момента в региона, които разполагаме със собствена професионална вана за импрегнация на дървен материал, с цел защита от от дърворазрушаващи насекоми и гъби, плесен и гниене. 

Предимствата на импрегнирането на дървения материал във вана, пред това да се нанася импрегнанта ръчно, с четка, валяк или пръскане, са:

  • при потапяне материала поема в по-големи количества импрегнанта, с което е и много по-добре и дълготрайно защитен.
  • по този начин се избягва и възможността да се пропуснат места, които да не се импрегнират и да са потенциално нападнати от вредители, както би могло да се получи при ръчното импрегниране 

Можем да доставим закупениете от вас строителни материали в рамките на 50 км от гр. Велико Търново. Разполагаме с три камиона:

  • закрит, с товароносимост 4 т 
  • открит с кран, с товароносимост 2 т
  • открит с кран, с товароносимост 8 т

Това ни дава възможност за разтоварване на тежки палети с керемиди, тухли и смеси на желаното от вас място (и в рамките на възможностите на камиона).

Можете да поръчате материали на посочените за връзка с нас телефони или имейл и да заплатите на място при доставка. Наш служител ще се свърже с вас в рамките на работния ден при направена такава заявка. 

 

Основната ни цел е да предложим на нашите клиенти най-подходящите като качество и цена за тях материали. От консултанските услуги могат да се възползват както физически лица, така и инвеститори на големи обекти, архитекти и строителни фирми. Консултациите с представителите са напълно безплатни и се осъществяват предимно на място, което спестява време и финансови средства на клиентите ни. 

Работим с представителите на Брамак Покривни Системи, Теразид Топлоизолационни Системи, Итонг (Ксела България) Грубо Строителство, КАМ 04 Крепежни Елементи и Системи, Хидромат Хидроизолационни Системи и други.