Фирма СТОЯНОВ И КО ЕООД е на пазара от 1990 година. Основната дейнoст на фирмата до 2016 година е дървопреработване и търговия с дървен материал. Разполагаме със собствена производствена база за фасониране на дървен материал, сушилня и професионална вана за импрегнация на дървен материал, произведена в Чехия по наши изисквания и параметри. Производственият ни процес е сертифициран по ISO 9001:2015, с обхват дърводобив, дървопреработване и транспорт.
През февруари 2016 година фирмата откри и склад за строителни материали, в който можете да намерите всичко необходимо за строителството. Разполагаме с най-голямата и удобна за товаро-разтоварни дейности база в региона. На територия от 4 дк са разположени два закрити склада, в които можете да разгледате и да изберете материалите, които са ви необходими.

Сформирахме млад и енергичен екип, който работи с желание и професионализъм и създадохме условия за качествено и бързо облужване на нашите клиенти.

Работим с установени марки на пазара като Брамак, Младост, Кнауф, Ксела България, Оргахим, Титан, Судал, Специални Телове и Мрежи, Хидромат и много други.
При нас можете да намерите всички необходими материали за покрива, за топлоизолацията, хидроизолацията, за вътрешните ремонти и сухото строителство, дървен материал, грубото строителство, крепежи, аксесоари и инструменти.

Нашето мото е това, което ни отличава от конкурентните фирми на пазара.

„НИЕ ЦЕНИМ БЪЛГАРСКОТО“  и се стремим в максимална степен да предлагаме строителни материали на български производители. Смятаме, че така не само подпомагаме българските ни партньори, но и предлагаме на клиентите ни качествени материали на конкурентни цени.

Можете да ни посетите на място в гр. Велико Търново,  ул. Никола Габровски 90 (Западна Промишлена Зона).